Biografie: The Rocking Sixties

 

Vijf muzikanten uit diverse plaatsen in Brabant met als thuishaven Uden hebben elkaar gevonden in deze gezellige Rock and Roll /Sixties band .

 

Pim Reedijk (Waalwijk) groot liefhebber van Rock and Roll ging op zoek naar muzikanten die hun sporen reeds hadden verdiend in de muziekwereld maar die het toch niet konden laten om af en toe hun kunnen te tonen, Pim speelt slaggitaar is contactpersoon en onze grote regelaar.

 

 

 

Door een toenmalige muzikale vriend kwam hij terecht bij Tonny Damen (Uden) die een aardige stem bezat en toevallig ook nog kon drummen, dus twee vliegen in één klap.
Hij is de leadzanger/ drummer en zoals Pim zegt de praatjesmaker van de band.

 

 

 

In het verleden hebben Pim en Tonny ooit samen gepeeld met een Indoband die een gouden toetsenman hadden, deze werd benaderd door regelaar Pim en na wat overleg en een repetitie/kennismaking had deze wel interesse in dansbare Rock and Roll waarin hij zich vooral kan uitleven en een meester is op zijn piano en alle andere keyboards.
Vanaf die dag is Rob Monteiro (Someren) onze muzikale leider.

 

Onze bassist werd snel gevonden in Willy van Boxtel (Reek) oud collega van Tonny waarmee hij jaren had samengespeeld in een amusements/countryband en die heel veel interesse had en graag met ons wilde verder gaan. Willy is onze technische man en daarbij ook nog samen met Rob verantwoordelijk voor het geluid bij onze optredens.

 

 

Met een smoesje werd Frans Brandsen (Oss) door Tonny naar ons repetitielokaal gelokt en daar vond hij wat hij eigenlijk heel graag zou willen, Rock and Roll/ Sixties en heel veel instrumentale gitaarnummers.Sindsdien is Frans niet meer weggegaan en bespeelt hij met veel plezier de sologitaar.

 

 

 

Vijf muzikanten die elkaar hebben gevonden en die als vrienden samen spelen in deze gezellige Rock and Roll band !