RobVanaf mijn 15e jaar ging ik optreden met de Helmondse band The Jollies ,waarin ik 17 jaar gespeeld heb. Daarna speelde ik in Express , wat later Belluns werd. In die tussentijd speelde ik ook in een schoolorkest genaamd Gitacorda van mijn oude leraar en deed vele concerten in bejaardentehuizen en kerken.Ik hield het dans en amusement voor gezien en ging even met een Santana band optreden. Ik heb ook een paar kerstmusicals voor kinderen meegedaan als organist. Daarna ging ik optreden met Cimmaron, dat werd later Equator, waarmee ik veel Pasar malams en Indische avonden en bruiloften deed. Daarna ging ik optreden met een jazz funk band in België, waar wij in verschillende jazzcafés hebben opgetreden en ook bij o.a. het jazzfestival in Hasselt en in het Frits Philips muziekcentrum in Eindhoven.

 

Ik heb 2 jaar in een duo gespeeld genaamd “Just for You”  Ik heb ook ongeveer 3 jaar gespeeld in een gospelkoor Orinoco te Someren. Met hun heb ik in vele kerken en missen en korendagen gespeeld. Ook was het optreden van hun 15 jarig jubileum in theater de Ruchte te Someren heel druk bezocht. Tegelijkertijd speelde ik ook in een indoband genaamd The Limitz, waar ik 11 jaar in gespeeld heb. Met hun heb ik ook vele optredens gedaan, o.a. Indische avonden, enkele pasar malams optredens in Duitsland en België en ook o.a. in de Joop v.d Ende studio in Aalsmeer en het Fulco Theater in Utrecht.Ook heb ik meegedaan in een musical genaamd “de ontmoeting”in theater de Bonger in Meyel.

 

Ik heb ook een paar jaar in de  Big Band Copperband Moorland gespeeld. Met hun heb ik o.a. in de Bosuil en het Munttheater in Weert opgetreden. Ook hen ik jarenlang gewerkt  als geluidstechnicus bij verscheidene bands via een geluidsbedrijf en festivals o.a. Somerse spektakel en Braziliaans Festival in Helmond. Tevens heb ik ook vele jaren orgel/piano/keyboardles gegeven bij de mensen thuis, maar dat doe ik al jaren niet meer. Nu speel ik met  THE ROCKING SIXTIES met veel plezier.

 

Is getekend , Rob Monteiro