Tonny-Damen1Tonny (1954) geboren in Mill en woonachtig in Uden verdiende zijn eerste drumstel met vakantiewerk op een kippenslagerij en speelde met vrienden in school en beatbandjes (Beatgroep IK en Full Action). In 1975 werd hij benaderd door twee muzikanten uit Alverna met de vraag of hij ook kon zingen en…. het trio de Milando’s was geboren. Deze band was zeer gewild op bruiloften, partijen, gehuwdenbals enz. en heeft zes jaar bestaan.

 

Tonny2Na een paar jaar te zijn gestopt werd hij gevraagd als zanger bij Countyband “Rustic Union” die ook onder de naam Bozéla’s dans en feestavonden verzorgde, na enige tijd heeft hij daar ook jaren als drummer/zanger deel van uitgemaakt.

 

In 2001 gestopt i.v.m. gezondheidsredenen en na een paar jaar rust werd hij gevraagd als drummer/zanger bij 60/70 jaren band “de Bende” uit Uden. Toen “The Rocking Sixties” op zoek waren naar een nieuwe drummer werd hij benaderd door Ad. Na auditie te hebben gedaan, drumt en vult hij het vocale gedeelte aan met veel plezier bij deze gezellige Rock & Roll band!